Υλικά συνταγής
1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο (με τα κοτσάνια του)
200 ml συμπυκνωμένο γάλα εβαπορέ (1 μικρό κουτί)
1 ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο ή τριμμένο
10 φρέσκα κρεμμύδια (τρυφερά) με τα φύλλα τους κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
5 τρυφερά πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κιλό σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο (κομμένο σε χοντρά κομμάτια)
450 γραμ ώριμη σκληρή φέτα σε χοντρά τρίμματα