Υλικά συνταγής
1/2 κιλό ζυμαρικό μαφαλντίνες (Mafaldine BARILLA) ή παπαρδέλες
4 φιλέτα στήθη κοτόπουλου
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα του κοτόπουλου
1/2 ποτήρι του νερού λευκό, ξηρό κρασί
1 ½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
ελαιόλαδο ή βούτυρο για το ζυμαρικό
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ή 1/2 κ.γ. αποξηραμένο
1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας («Σπιτικός» Ζωμός Κότας)