Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κοτόπουλο φιλέτο αλά κρεμ, με μανιτάρια και μαφαλντίνες

Κοτόπουλο φιλέτο αλά κρεμ, με μανιτάρια και μαφαλντίνες

15 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Κοτόπουλο φιλέτο αλά κρεμ, με μανιτάρια και μαφαλντίνες

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

5 κ.σ. βούτυρο
1/2 κιλό ζυμαρικό μαφαλντίνες (Mafaldine BARILLA) ή παπαρδέλες
4 φιλέτα στήθη κοτόπουλου
λίγο αλεύρι για αλεύρωμα του κοτόπουλου
1/2 ποτήρι του νερού λευκό, ξηρό κρασί
1 ½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
ελαιόλαδο ή βούτυρο για το ζυμαρικό
250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά)
αλάτι πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ή 1/2 κ.γ. αποξηραμένο
1 φλ. τσαγιού ζωμό κότας («Σπιτικός» Ζωμός Κότας)
 

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...