Υλικά συνταγής
1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
2 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε λεπτές φέτες
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 μέτριες μελιτζάνες, κομμένες σε κύβους 3 εκ. περίπου
1.200 γρ. μοσχάρι (ώμος ή ελιά) κομμένο σε κύβους 3 εκ. περίπου
3/4 φλ. τσαγιού χυμό ντομάτας
4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 πιπεριές (1 πράσινη+ 1 κόκκινη) κομμένες σε λεπτές φέτες