Υλικά συνταγής
100 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
200 γρ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
½ κ.γ. ξερός δυόσμος, τριμμένος
300 γρ. κιμάς αρνίσιος από σπάλα ή “χεράκι” (2 φορές περασμένος από τη μηχανή του κιμά) [*]
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από σπάλα ή ελιά (2 φορές περασμένος από τη μηχανή του κιμά)
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πιπεριά Φλωρίνης τριμμένη ή πολτοποιημένη
½ κ.γ. ξερή ρίγανη, τριμμένη