Υλικά συνταγής
45 γρ. (1/3 φλ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
60 γρ. (1/2 φλ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. βούτυρο λιωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
20 γρ. βούτυρο ψιλοκομμένο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. (1 φλ.) καστανή ζάχαρη
200 γρ. (1½ φλ.) ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες
30 γρ. (1/4 φλ.) σκόνη κακάο
30 γρ. (1/4 φλιτζάνι) σκόνη κακάο
2 κ.σ. βραστό νερό (ίσως χρειαστεί 1-2 κ.σ. νερό επιπλέον αν είναι πηχτό το μείγμα και δύσκολο να απλωθεί πάνω από τη βάση)
2-3 κ.σ. ινδοκάρυδο για πασπάλισμα
40 γρ. (1/2 φλ.) αποξηραμένο ινδοκάρυδο