Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
λίγο πιπέρι και προαιρετικά λίγη πάπρικα ή μοσχοκάρυδο
1 κιλό ντοματάκια Σαντορίνης ή ντοματίνια κομμένα στη μέση ή ντομάτες κανονικές ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες κομμένες σε μέτριους κύβους
3-10 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ανάλογα με το πόσο ζουμερές είναι οι ντομάτες)
λίγο θρούμπι και ρίγανη, προαιρετικά
200 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος