Υλικά συνταγής
1 μπούτι + 1 χεράκι ή 2 μπούτια αρνίσια (ή κατσικάκι γάλακτος) συνολικού βάρους περίπου 2½-3 κιλών, με το κόκαλο
ελαιόλαδο για το άλειμμα του κρέατος στο ψήσιμο
½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένες
2 κ.γ. φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου ψιλοκομμένα, ή 2 κ.γ. αποξηραμένο + 1-2 ολόκληρα κλωναράκια
κληματόβεργες τόσες ώστε να φτιάξετε το πλέγμα στρώσης στο ταψί