Υλικά συνταγής
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
200 γρ. ανανά κονσέρβας, κομμένο σε κομματάκια 1 εκ.
125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.)
1/2 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
500 γρ. μαλακό τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες
120 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
τριμμένο ινδοκάρυδο με ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα