Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για μανιταρόπιτα ανοιχτή και κλασική κλειστή

μανιταρόπιτα ανοιχτή και κλασική κλειστή

10 υλικά Χρόνος Άγνωστος

μανιταρόπιτα ανοιχτή και κλασική κλειστή

Περισσότερες συνταγές από Pandespani
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. καρότο κομμένο σε μικρούς κύβους
50 γρ. κρεμμύδια
4 κ.σ. ελαιόλαδο συν έξτρα για το άλειμμα των φύλλων (αν χρησιμοποιήσετε χωριάτικο)
50 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
800 γρ. μείγμα από μανιτάρια άγρια ή καλλιεργημένα – η ανοιχτή μανιταρόπιτα έχει 250 γρ. άσπρα πορτομπέλο, 500 γρ. πλευρώτους και 50 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. πράσο, το άσπρο τμήμα μόνον
3-4 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2-3 κλαράκια θυμάρι, τα φύλλα

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...