Υλικά συνταγής
3 κοφτές κουταλιές αλεύρι
4 κρόκοι + 5 ασπράδια µεγάλων αβγών
3 κοφτές κουταλιές βούτυρο
Βούτυρο σε θερµοκρασία δωµατίου για άλειµµα
4 φέτες ροζ ζαµπόν (ή γαλοπούλα καπνιστή), ψιλοκοµµένες
1 κοφτό κουταλάκι µουστάρδα σε σκόνη
½ κοφτό κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1 γεµάτη κουταλιά γαλέτα (τριµµένη φρυγανιά) ή ψιλοτριµµένη παρµεζάνα
1 ½ φλ. (150 γρ.) τριµµένη γραβιέρα ή τσένταρ