Υλικά συνταγής
3 κουταλιές (περίπου) αλεύρι
1 γεµάτο κουταλάκι ψιλοκοµµένο σχινόπρασο ή πράσινα τρυφερά φυλλαράκια από φρέσκο κρεµµυδάκι
1 φρέσκο κρεµµυδάκι πολύ ψιλοκοµµένο
1 κουταλιά χυµό λεµονιού.
1 κοφτό κουταλάκι ψιλό ξύσµα λεµονιού
1 φλ. µαγιονέζα (Light καλύτερα)
Μαγιονέζα για το σερβίρισµα:
1 γεµάτο κουταλάκι ψιλοκοµµένο άνηθο ή µαϊντανό
2 γεµάτες κουταλιές πολύ ψιλοκοµµένο µαϊντανό
5 φέτες από µπαγιάτικο άσπρο ψωµί φόρµας (sliced)
500 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα ψαριού ξεπαγωµένα
3 κουταλιές τριµµένη παρµεζάνα