Υλικά συνταγής
1 µικρό κρεµµύδι σε λεπτά φετάκια
3 κουταλιές ψιλοκοµµένο µαϊντανό για το σερβίρισµα.
12 µύδια, ξεπλυµένα σε µπόλικο τρεχούµενο κρύο νερό
2 µεγάλες, ώριµες ντοµάτες, ζεµατισµένες, ξεφλουδισµένες και τεµαχισµένες
1 κοφτή κουταλιά πελτέ ντοµάτας
1 λωρίδα φλούδας πορτοκαλιού (το πορτοκαλί µέρος µόνο)
1 πράσο σε λεπτές ροδέλες
1 κλωνάρι σέλινο σε λεπτά φετάκια
2 σκελίδες σκόρδο τριµµένες
1 λαβράκι και 1 τσιπούρα σύνολο περίπου 700 γρ. (ζητήστε από το ιχθυοπωλείο να σας τα χωρίσουν σε φιλέτα, αλλά να σας δώσουν τα κεφάλια και τα ψαροκόκαλα)
½ κοφτό κουταλάκι γλυκάνισο (σπόρια)
1 πρέζα ίνες ζαφοράς (κρόκος Κοζάνης π.χ.)