Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Κοτόπουλο τεριγιάκι µε άσπρο ρύζι

Κοτόπουλο τεριγιάκι µε άσπρο ρύζι

12 υλικά Χρόνος Άγνωστος 6 μερίδες

Κοτόπουλο τεριγιάκι µε άσπρο ρύζι

Περισσότερες συνταγές από Χρυσές συνταγές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι.
1 κουταλιά ξανθή ζάχαρη
750 γρ. περίπου µηροί κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκαλο, κοµµένοι σε µπουκιές
1/4 φλ. µιρίν (Mirin, γιαπωνέζικο ηµίγλυκο κρασί ρυζιού για µαγείρεµα)
2 κουταλιές σάκε (Sake, γιαπωνέζικο κρασί ρυζιού)
2 φλ. µακρύκοκκο ρύζι (µπασµάτι π.χ.)
Άσπρο ρύζι:
1 κουταλάκι τριµµένο φρέσκο τζίντζερ
1 κουταλιά λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο).
4 φλ. νερό από τη βρύση
1/4 φλ. σόγια σος
1 κουταλάκι σησαµέλαιο

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...