Υλικά συνταγής
1 κ.γ. σάλτσα σόγια με λίγο αλάτι
2 καρότα κομμένα σε μικρά καρεδάκια
1 κομμάτι ψαρονέφρι κομμένο σε λωρίδες λεπτές ή 1 κομμάτι κοτόπουλο
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
4 φλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
1 φλ. ενταμάμε (φασόλια πράσινα σόγιας προαιρετικά)
φύτρες φασολιών ή φακής ή άλλες φύτρες
λίγο σουσάμι για το σερβίρισμα
έξτρα σάλτσα σόγιας για το σερβίρισμα