Υλικά συνταγής
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
2 φλ. τσαγιού ζωμός κρέατος ή νερό
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1.500 γραμμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας) κομμένο σε μπουκιές
500 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα του
3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι νερού καλαμποκάλευρο
Για τον πουρέ από καλαμποκάλευρο