Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει "Δωρέαν Φιλοξενία";

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα realtor δεν σας χρεώνουμε για τη φιλοξενία του site σας στους servers μας. Αυτό σημαίνει πως δε θα σας απασχολούν κόστη εγκατάστασης, συντήρησης και αναβάθμισης. Παρέχουμε επίσης απεριόριστη κίνηση (traffic) ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες λειτουργίας ενός συνηθισμένου, συμβατικού, κανονικού site.

Υπάρχει κάποιο άλλο "κρυφό" κόστος συντήρησης;

Όχι. Το huli.gr θα συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσει την πλατφόρμα realtor και όλες οι βελτιώσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμες χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Μπορώ να έχω το δικό μου domain name;

Ναι. Πέρα από την διεύθυνση http://myrealtor.huli.gr/ που σας παρέχουμε τα πακέτα Basic και Premium υποστηρίζουν και δικά σας domain names. Στο διαχειριστικό περιβάλλον στην ενότητα "Ρυθμίσεις › Γενικές ρυθμίσεις" θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για την απαιτούμενη διαδικασία.

Η ετήσια συνδρομή του πακέτου Premium περιλαμβάνει domain name της επιλογής σας καθώς και έναν λογαριασμό email.

Θα έχω λογαριασμό email κάτω από το δικό μου domain name;

Ναι. Εφ' όσον έχετε επιλέξει την ετήσια συνδρομή στο πακέτο Premium, θα έχετε δωρεάν και έναν λογαριασμό email.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον provider του domain name σας.

Ποιο πακέτο να επιλέξω;

Η διαφορά μεταξύ των πακέτων συνδρομών βρίσκεται στον αριθμό των ενεργών ακινήτων που επιτρέπεται να υπάρχουν. Επιλέγοντας το πακέτο PREMIUM έχετε δωρεάν εμφανίσεις διαφημίσεων στο huli.gr.

Μπορώ να αλλάξω την εμφάνιση του site μου;

Μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον θα βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία για να αλλάξετε την εμφάνιση του site σας. Σε περίπτωση που δε σας καλύπτουν τα προτεινόμενα θέματα και χρώματα της πλατφόρμας, αναλαμβάνουμε την εξ' ολοκλήρου κατασκευή και δημιουργία νέου εικαστικού, το κόστος του οποίου διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Μπορώ να αναβαθμίσω την συνδρομή μου από ένα πακέτο σε κάποιο άλλο;

Αναβάθμιση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή ακόμα κι αν η τρέχουσα συνδρομή σας είναι σε ισχύ. Η διαφορά στην τιμή θα υπολογιστεί από τον επόμενο μήνα μέχρι το τέλος της συνδρομής που θα ζητήσετε, αλλά θα ισχύει κανονκά από τη μέρα που θα γίνει η ανανέωση. Ο τρέχων μήνας δηλαδή θα αναβαθμιστεί χωρίς καμία χρέωση.

Μπορώ να υποβαθμίσω ή να διακόψω την συνδρομή μου;

Υποβάθμιση της συνδρομής δεν επιτρέπεται όσο αυτή είναι σε ισχύ. Εφ' όσον η συνδρομή λήξει μπορείται να μεταφερθείτε σε μικρότερο πακέτο.

Επίσης σε καμία περίπτωση δε γίνεται επιστροφή χρημάτων για λογιστικούς λόγους. Επιστροφή χρημάτων (μη συμπεριλαμβανομένου του ποσού που καταβλήθηκε για την απόκτηση του domain name) μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης της πλατφόρμας από μέρους μας.

Είστε έτοιμοι;

Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα
Εάν έχετε ακόμα απορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.