Οι Κινέζοι για Ανσαριφάρντ!

Ειδήσεις από sport24.gr
Οι Κινέζοι για Ανσαριφάρντ!
Μάλιστα, δεν θα αφορά τον Σεμπά για τον οποίο όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την Άπω Ανατολή, αλλά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Πώς έχουν τα δεδομένα; Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία ενόχληση ακόμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν "σκάσει" η πρόταση, οι "ερυθρόλευκοι" θα την αποδεχτούν κιόλας. Άλλωστε, δεν ήταν και λίγες οι φορές που έχουν πει "όχι" σε σούπερ προτάσεις όπως επί παραδείγματι για τον Ιντέγε, τον Ομάρ, τον Φορτούνη και αρκετούς άλλους παίκτες...

Ομως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον Ιρανό φορ των Πειραιωτών. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε κάποια σημαντικά στοιχεία.

Πρώτον, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Ανσαριφάρντ, καθώς ξέχωρα από την εικόνα που έχει ο σύλλογος, έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν ο Όσκαρ Γκαρθία.

Δεύτερον, ο Καρίμ δεν θέλει να φύγει από τους "ερυθρόλευκους" και γενικότερα από την Αθήνα, από τη στιγμή που η σύντροφός του μένει στην πρωτεύουσα. Άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους που δεν επέλεξε τον ΠΑΟΚ πέρσι τον χειμώνα.

Εν κατακλείδι, οι Κινέζοι αναμένεται να βρουν... τοίχο! Απλώς, αξίζει να αναφέρουμε μία λεπτομέρεια. Και πέρσι είχαν έρθει Κινέζοι (λέγεται ότι είναι η ίδια ομάδα που ενδιαφέρεται και τώρα) για τον Καρίμ και συγκεκριμένα αρχές Οκτωβρίου 2016, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Από τότε όμως ο Ανσαριφάρντ έβγαζε μία αρνητική διάθεση ως προς το... αεροπλάνο για την Άπω Ανατολή.
Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο sport24.gr.