Huli connect+

Σύνδεση
Γίνεται πρέσβης του Huli προσθέτοντας κάποιο από τα λογότυπά μας στο site σας.
Δείτε τα λογότυπα του Huli
ΚΟΥΜΠΙΑ HULI
Κουμπί Follow Προσθέστε το κουμπί Follow ή το εικονίδιο του Huli στο site σας. Επιλέξτε κουμπί
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ CONNECT+
Προσκαλέστε άτομα που ξέρετε μέσω email ή μοιραστείτε το link της σελίδας του Huli. Προσκαλέστε άτομα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δεν έχετε ξαναδιαφημιστεί στο Huli.gr; Δείτε πως δουλεύουν οι διαφημίσεις μας.
Διαφημίσεις Huli
sponsored
Αναζήτηση για #εργασία
Huli Huli - #διάφορα - 3 εβδομάδες πριν
Το Facebook ανακοίνωσε ότι στοχεύει να μετατρέψει την πλατφόρμα του ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «εχθρικό περιβάλλον» για τους τρομοκράτες σε μια ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μετά την επίθεση στο Λονδίνο όπου έχασαν την ζωή τους 7 άνθρωποι κι ενώ η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι ζήτησε από τις εταιρείες του Διαδικτύου να αναλάβουν δράση.
Tο Facebook θα αποτελεί πλέον «εχθρικό περιβάλλον» για τους τρομοκράτες - Huli » huli.gr Το Facebook ανακοίνωσε ότι στοχεύει να μετατρέψει την πλατφόρμα του ως μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «εχθρικό περιβάλλον» για τρομοκράτες.
Αρέσει σε
Huli Huli - #διάφορα - 3 εβδομάδες πριν
Επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν να «διαβάσουν» τον κώδικα που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος για να αναγνωρίζει τα πρόσωπα γύρω του. Το επίτευγμα χαρακτηρίσθηκε «επανάσταση» στη νευροεπιστήμη, καθώς λύνει ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών.
Πώς ο εγκέφαλος αναγνωρίζει τα πρόσωπα γύρω του – Τι βρήκαν οι επιστήμονες - Huli » huli.gr Το επίτευγμα χαρακτηρίσθηκε «επανάσταση» στη νευροεπιστήμη, καθώς λύνει ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών.
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #διάφορα - 1 μήνα πριν
Το τελευταίο διάστημα η παγκόσμια προσοχή έχει στραφεί σ’ ένα ιδιαιτέρως σοβαρό κρούσμα διαδικτυακής απειλής με θύματα παιδιά και εφήβους, το οποίο ακούει στο όνομα « Μπλε Φάλαινα» – Blue Whale Challenge . Δυστυχώς, Ελλάδα και Κύπρος, μετρούν ήδη τα δικά τους κρούσματα.
Το φαινόμενο της «Μπλε Φάλαινας» και πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας! - Huli » huli.gr Μπλε Φάλαινα - Blue Whale Challenge. Πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας!
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #διάφορα - 1 μήνα πριν
Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τον Εθνικό Κήπο στον πολίτη και τον Πολιτισμό.

Το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας από τον Ιούνιο, ζωντανεύει και γίνεται και πάλι προσιτό στη δημιουργία και τις τέχνες.
150 δωρεάν εκδηλώσεις μέσα σε 30 μέρες στον Εθνικό Κήπο - Huli » huli.gr Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τον Εθνικό Κήπο στον πολίτη και τον Πολιτισμό.
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #ειδήσεις - 1 μήνα πριν
Μίλα ελληνικά στις Google εφαρμογές στο κινητό σου.
Μίλα ελληνικά στις Google εφαρμογές στο κινητό σου - Huli » huli.gr Μίλα ελληνικά στις Google εφαρμογές στο κινητό σου
Αρέσει σε
Huli Huli - #διάφορα - 1 μήνα πριν
Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και η ανάγκη για χαλάρωση και αποδράσεις μέσα στην πόλη γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώνουμε τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε στην Αθήνα αυτή την εποχή και όλα όσα μας κάνουν κάθε χειμώνα να ανυπομονούμε να καλοκαιριάσει.
Οι λόγοι που αγαπάμε την Αθήνα τώρα που καλοκαιριάζει - Huli » huli.gr Όλα όσα μας κάνουν να υποδεχόμαστε με χαμόγελο το καλοκαίρι στην πόλη
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #ειδήσεις - 1 μήνα πριν
Μία από τις εντυπωσιακότερες εξαγγελίες της Google στη χθεσινή παρουσίαση για το συνέδριο Google I/O 2017 είναι και αυτή της λειτουργίας Google Lens. Η εταιρεία συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη του ψηφιακού βοηθού Google Assistant με την κάμερα του smartphone για να αναγνωρίζει τα αντικείμενα που βλέπει η κάμερα και να πραγματοποιεί διάφορες ενέργειες (π.χ. αναζήτηση). Ουσιαστικά, πρόκειται για μια παρόμοια λειτουργία με αυτήν που έχει προαναγγείλει (αλλά δεν έχει ενσωματώσει μέχρι στιγμής) η Samsung με το Bixby Vision ...
Google Lens: Η νέα λειτουργία που μετατρέπει την κάμερα του smartphone σε εργαλείο αναζήτησης - Huli » huli.gr Μία από τις εντυπωσιακότερες εξαγγελίες της Google στη χθεσινή παρουσίαση για το συνέδριο Google I/O 2017 είναι και αυτή της λειτουργίας Google Lens. Η...
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #ειδήσεις - 1 μήνα πριν
Τέμπη: Σε αναζήτηση ευθυνών για τη βλάβη στη μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων. Ψάχνει τους υπαίτιους το υπουργείο Υποδομών.
Τέμπη: Σε αναζήτηση ευθυνών για τη βλάβη στη μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων - Huli » huli.gr Προαναγγέλλει σύσταση Διερευνητικής Επιτροπής για τα αίτια της βλάβης ο Χρ. Σπίρτζης
Αρέσει σε 1 άτομα
Huli Huli - #ειδήσεις - 1 μήνα πριν
Να κόψουν τις γέφυρες με οποιονδήποτε ευρωπαϊκό θεσμό, φαίνεται ότι θέλουν οι Βρετανοί. Αφού ψήφισαν το προηγούμενο χρόνο υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Βρετανοί δηλώνουν πλέον έτοιμοι να αποχωρήσουν και από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που είδε την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.
Έξοδο και από την Eurovision θέλουν οι Βρετανοί - Huli » huli.gr Έξοδο και από την Eurovision θέλουν οι Βρετανοί Share twitter E-mail Να κόψουν τις γέφυρες με οποιονδήποτε ευρωπαϊκό θεσμό, φαίνεται ότι θέλουν οι...
Αρέσει σε 1 άτομα